ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Τζανακόπουλος: Αντιπολίτευση και μερίδα ΜΜΕ κάνουν γραφική προπαγάνδα

Δ. Τζανακόπουλος: Αντιπολίτευση και μερίδα ΜΜΕ κάνουν γραφική προπαγάνδα
ΕUROKINISSI

Επίθεση κατά της αντιπολίτευσης και μερίδας ΜΜΕ στους οποίους καταλογίζει "γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων", εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή την επιστολή του πρωθυπουργού προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης βουλευτών της ΝΔ, αναφορικά με το θέμα πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

"Η Ν.Δ. και τα μέσα που τη στηρίζουν και καθορίζουν εδώ και καιρό την αντιπολιτευτική τακτική της έχουν εξαπολύσει από το πρωί μια γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων. Διατείνονται ότι δήθεν ο Πρωθυπουργός δεν θα βρίσκεται αύριο στη Γαλλία για να παραλάβει δύο τιμητικά για τη χώρα βραβεία, αλλά προκειμένου να αποφύγει την προσδιορισμένη συζήτηση στη Βουλή της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αν και η προσπάθεια αυτή είναι μάλλον ανάξια σχολιασμού, ο Πρωθυπουργός δεν είναι πλέον διατεθειμένος να ανέχεται τις συκοφαντίες και τις γραφικότητες.

Γι’ αυτό, πριν από λίγη ώρα, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία του ζητά τη μετάθεση της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να παρευρεθεί και να τοποθετηθεί.

Επειδή ο Πρωθυπουργός θα παραλάβει βραβείο από το περιοδικό Politique Internationale για το πολιτικό του σθένος, μένει να δούμε αν και ο κος Μητσοτάκης διαθέτει έστω ελάχιστο", αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ