Σπυράκη: Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά στο θέμα των Τούρκων αξιωματικών
«Πυρά» κατά της κυβέρνησης αλλά και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε η Μαρία Σπυράκη, με αφορμή το αίτημα αναίρεσης ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.
«Η κυβέρνηση, εδώ και εβδομάδες, δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν, ότι ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε να δρομολογήσει την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, και συμπλήρωσε: «Η κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.».
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε, επίσης, ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, που έφτασαν στην Ελλάδα την επομένη του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία, δεν μπορούν να εκδοθούν στην Τουρκία «υπό τις παρούσες συνθήκες».
Το αποφάσισε, όπως τόνισε η ίδια, αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος.
«Η διαδικασία για την παροχή ασύλου στους αξιωματικούς δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά η Κυβέρνηση δίνει δείγμα γραφής των διαθέσεών της» ανέφερε.
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για την αγορά σπιτιού - Τι ισχύει για κάθε προάστιο της Αττικής
05:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ΔΥΠΑ για ανέργους 18 έως 29 ετών - Παρατείνεται η προθεσμία
04:00
Ποιες οι χώρες με τις περισσότερες ώρες εργασίας - Στην 5η θέση η Ελλάδα
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Πώς θα κερδίσετε έκπτωση φόρου - Τα 10 «SOS»
02:00