O Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Ζουράρι να παραιτηθεί
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Κώστα Ζουράρι να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πολιτικοί το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου (AΠΕ-ΜΠΕ), στη συνέχεια ο κ. Ζουράρις απέστειλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε δηλώσεις μετά τη Δευτέρα, και αφότου ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είπε στον «αέρα» ένα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ, παραφράζοντάς το βέβαια με τα... δικά του ελληνικά.
Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, να ζητά νωρίτερα την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας.
Φονικές πλημμύρες στην Ισπανία: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από χείμαρρο - «Ποτάμια» οι δρόμοι
11:12
Νέοι κανόνες στο ηλεκτρονικό εμπόριο - Φρένο στις «φθηνές» εισαγωγές από την Κίνα
10:57
Πλεύρης για ΜΚΟ: Συνταγματική η υποχρεωτική εγγραφή στο Μητρώο του υπουργείου Μετανάστευσης
10:57
Αυτές είναι οι 10 πιο κουλ γειτονιές του κόσμου - Στην τρίτη θέση μια αθηναϊκή
10:52