Συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στις 24 Ιανουαρίου στο Νταβός
Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ ανήγγειλε ότι θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στις 24 Ιανουαρίου στο Νταβός, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Ο Ζόραν Ζάεφ εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.
«Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι μεταξύ των δύο φιλικών χωρών υπάρχει διάθεση να έρθουν ακόμη πιο κοντά και να βρεθεί μία λύση στο θέμα του ονόματος, λύση αξιοπρεπής και για τις δύο πλευρές, προς όφελος των πολιτών των δύο χωρών», δήλωσε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ από την πόλη Στρούγκα όπου παρέστηκε στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων, καθώς σήμερα στη χώρα εορτάζονται τα Θεοφάνεια (με το Ιουλιανό ημερολόγιο).
Ωστόσο, ο Ζόραν Ζάεφ επανέλαβε ότι η όποια λύση προωθηθεί στο ζήτημα της ονομασίας θα τεθεί σε δημοψήφισμα στην πΓΔΜ, προκειμένου οι πολίτες της χώρας να αποφανθούν επί αυτής.
Μάχη εξουσίας με φόντο το όνομα στα Σκόπια - προς συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός
Κακοκαιρία Erminio: Διακοπές κυκλοφορίας σε Ιρλανδικές διαβάσεις στην Ημαθία και την Πιερία
09:59
Liveblog: «Μην ελπίζετε ότι έχετε καταστρέψει drones μεγάλης εμβέλειας» λέει το Ιράν - Πάνω από 30 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν στο Λίβανο
09:51
Όμιλος ΑΒΑΞ: Ιστορικά υψηλά το 2025 - Άγγιξε το 1 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών
09:49
Τραμπ για Μακρόν: «Η γυναίκα του, του φέρεται πολύ άσχημα - Ακόμα αναρρώνει από το δεξί στο σαγόνι» (vid)
09:44