ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου για το συλλαλητήριο: Η σημερινή κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί

Κωνσταντοπούλου για το συλλαλητήριο: Η σημερινή κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τη δικής της αποτίμηση για το μεγάλο συλλαλητήριο για την ονομασία της πΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε ανάρτησή της στο Facebook μεταξύ άλλων τονίζει είναι μαζί «με όσους εξέφρασαν την αληθινή αγωνία όλων μας για την χώρα μας, που παραδίδεται κομμάτι-κομμάτι από τους προδότες» αλλά και ότι είναι «απέναντι σ' αυτούς που πάνε να καπηλευτούν αυτή την αγωνία».

Στο μήνυμά της η κ. Κωνσταντοπούλου αναφέρει ότι «η λυσσαλέα προσπάθεια παρασιώπησης του συλλαλητηρίου και της τεράστιας συμμετοχής θυμίζει την προπαγάνδα υπέρ του Ναι το 2015», ενώ εκτοξεύει πυρά κατά της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία την ώρα του συλλαλητηρίου προτίμησε, όπως λέει, να προβάλλει καλλιτεχνικό πατινάζ.

Επιπλέον, αφήνει αιχμές για το κάψιμο της Libertatia, το οποίο όπως λέει της θυμίζει έντονα τον εμπρησμό της Marfin, σημειώνοντας ότι «το παρακράτος υπάρχει παντού. Και η πραγματική Αριστερά το γνωρίζει και το αναγνωρίζει».

Όπως σημειώνει «δε χαρίζω τους πολίτες που διαδήλωσαν σήμερα ούτε στους φασίστες ούτε στους εθνικιστές ούτε στους "εξευγενισμένους" μνημονιακούς ακροδεξιούς που ψήφισαν κι εφάρμοσαν όλα τα μνημόνια της υποτέλειας, ούτε στους χρυσαυγίτες, νοσταλγούς των ναζί, που αιματοκύλισαν τη Θεσσαλονίκη».

«Η σημερινή Κυβέρνηση είναι υποτελής και δεν νομιμοποιείται να διαπραγματευθεί. Γιατί θα παραδώσει ξανά τη χώρα μας» σημειώνει και προσθέτει:

«Τη χώρα δεν θα την υπερασπιστούν οι ακραίοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας ή του Στρατού ούτε οι νοσταλγοί άλλων εποχών. Ούτε οι προωθούμενοι από το σύστημα υποκατάστατοι σωτήρες».

«Τη χώρα θα την υπερασπιστούν, όπως πάντα συνέβη στην ιστορία μας, οι πολίτες. Οι ίδιοι που θα υπερασπιστούν τη δημοκρατία. Εμείς», καταλήγει.

Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ