Άδωνις κατά Πολάκη για Novartis
Στην καταγγελία ότι την υπόθεση της Novartis «έστησε» ο Παύλος Πολάκης, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Δεν μπορείτε να φανταστείτε για τι άνθρωπο μιλάμε, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι η υπόθεση της Novartis με τους ψευδομάρτυρες είναι στημένη από τον Πολάκη», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή, στην οποία καταθέτει από το πρωί για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Στην επισήμανση της Αννέτας Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η έρευνα έγινε από το FBI, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Το FBI πάντως δεν έβγαλε κανένα πόρισμα μέχρι στιγμής. Εμείς είμαστε πιο γρήγοροι και έχουμε βγάλει ήδη συμπεράσματα».
Υπόθεση Novartis: Τα 50 εκατ. ευρώ αγγίζουν οι μίζες που διακινήθηκαν σε πολιτικά πρόσωπα
Σε ότι αφορά στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ «κάρφωσε» την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, λέγοντας:
Η νυν υπουργός Τουρισμού έπαιρνε από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μέσω της εταιρείας του συζύγου της του κ. Σαράντη εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Θέλετε να την καλέσετε να την ρωτήσετε πως έπαιρνε η κ. Κουντουρά τα λεφτά; Εγώ δεν λέω ότι τα έπαιρνε παράνομα αλλά αν θέλετε να μάθετε ποιος και πως έδινε λεφτά φωνάξτε την κ. Κουντουρά εδώ να σας τα πει.
Κώτσηρας: Σημαντικές μειώσεις φόρων στις φετινές φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ
17:02
Μακρόν: «Δεν συμμετέχουμε σε αποστολή πλοίο στο Ορμούζ - Διατηρούμε καθαρά αμυντική στάση»
17:01
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσετε σπίτι - Εκπλήξεις στο «Θερμόμετρο» ακινήτων
16:40