Συνεργάτες Α. Σαμαρά: Καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού στα έγγραφα του FBI
Συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας ρεπορτάζ για έγγραφο του FBI στη δικογραφία Novartis, με αναφορά και στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού, κάνουν λόγο για «σκευωρία» και «γελοιότητα» της κυβέρνησης και για «διατεταγμένη μεθόδευση».
Την ίδια ώρα, κύκλοι του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι στα στοιχεία του FBI δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού.
«Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό» τονίζουν επίσης οι ίδιες πηγές.
Ολόκληρη η δήλωση
«Η σκευωρία και η γελοιότητα της κυβέρνησης και των συνεργών της αποκαλύπτεται καθημερινά.
Η εισαγγελέας Τουλουπάκη ζήτησε από το FBI να στείλει ό,τι στοιχεία είχε για την υπόθεση Novartis στην Ελλάδα. Το FBI έστειλε ό,τι στοιχεία γνώριζε από τη δική του έρευνα, στα οποία δεν υπάρχει καμία αναφορά στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού.
Μετά από λίγες εβδομάδες η κ. Τουλουπάκη ζητάει και πάλι από το FBI αν θα μπορούσε τα στοιχεία που της είχαν ήδη στείλει, να τα συσχετίσει στην έρευνα για 7 πολιτικούς μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Σαμαράς. Το FBI της δίνει την άδεια να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά στα οποία εξακολουθεί και πάλι να μην υπάρχει καμία αναφορά, άμεση ή έμμεση, στον Αντώνη Σαμαρά.
Το μόνο που επιβεβαιώνει επομένως το έγγραφο του FBI, είναι ότι από την Αμερικανική έρευνα δεν έχει προκύψει το παραμικρό για τον πρώην πρωθυπουργό.
Επιβεβαιώνει, όμως, και την διατεταγμένη μεθόδευση της κυβέρνησης και της Κ. Τουλουπάκη να ενισχύσει με δήθεν στοιχεία των Αμερικανικών Αρχών την κυβερνητική σκευωρία που ήδη καταρρέει.
Όσα ψέματα και αν πουν οι σκευωροί δεν πρόκειται να γλυτώσουν!»
SPONSORED
Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
13:01
Sani Festival 2026: Ένα καλοκαίρι με θρυλικές φωνές και superstars στον ιστορικό Λόφο της Σάνης
12:55
Πάτρα: Στον Εισαγγελία ο 56χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία Έλληνα ομογενή στην Αυστραλία
12:54
Τραμπ: Ισραήλ και Ιράν να σταματήσουν τώρα τα πυρά
12:46