Παπασπύρου: Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του Πολάκη
«Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη», απαντά η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.
Η δήλωση αυτή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έρχεται σε απάντηση όσων είπε εις βάρος της από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, η Γενική Επιθεωρήτρια «κρατά κλειδωμένα στα συρτάρια της, τα πορίσματα για το θάνατο 4χρονου παιδιού σε νοσοκομείο της Κρήτης».
«Αύριο θα διερευνήσω πού βρίσκεται η υπόθεση αυτή. Όπως πληροφορήθηκα, την είχε το ΣΕΥΥΠ (Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας) και αύριο θα γνωρίζω λεπτομέρειες για το θέμα. Θυμίζω ότι στο ΣΕΥΥΠ προΐσταται Γενικός Επιθεωρητής. Ως γνωστόν, εγώ είμαι Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης», σημείωσε η κ. Παπασπύρου.
Η Κίνα αντεπιτίθεται: Αυτή είναι η νέα λίστα με τους 5 ισχυρότερους υπερυπολογιστές στον κόσμο
08:00
Οι ΗΠΑ γιορτάζουν 250 χρόνια Ανεξαρτησίας - Τραμπ: «Από τις πιο ξεχωριστές μέρες στην ιστορία»
07:54
Μουντιάλ 2026: Ο Ρομέρο λύτρωσε την Αργεντινή στην παράταση και την έστειλε στους «16»
07:47
Εννιά τραυματίες στις δασικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία – Ενισχύσεις ζητά η χώρα
07:38