Παπασπύρου: Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του Πολάκη
«Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη», απαντά η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.
Η δήλωση αυτή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έρχεται σε απάντηση όσων είπε εις βάρος της από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης, η Γενική Επιθεωρήτρια «κρατά κλειδωμένα στα συρτάρια της, τα πορίσματα για το θάνατο 4χρονου παιδιού σε νοσοκομείο της Κρήτης».
«Αύριο θα διερευνήσω πού βρίσκεται η υπόθεση αυτή. Όπως πληροφορήθηκα, την είχε το ΣΕΥΥΠ (Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας) και αύριο θα γνωρίζω λεπτομέρειες για το θέμα. Θυμίζω ότι στο ΣΕΥΥΠ προΐσταται Γενικός Επιθεωρητής. Ως γνωστόν, εγώ είμαι Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης», σημείωσε η κ. Παπασπύρου.
Η νέα ζωή Χάρι και Μέγκαν στη Βρετανία: Η υποκριτική, οι φιλανθρωπίες και η βασιλική οικογένεια
08:38
Κικίλιας: Τα νησιά μας και ο τουρισμός είναι σημαντικά για την οικονομία
08:29
Ο Κιτ Χάρινγκτον στον νέο «Χάρι Πότερ» του HBO ως Γκίλντεροϊ Λόκχαρτ
08:24
Νέα Σμύρνη: Στις καταθέσεις οι απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη - Η ιατροδικαστική και το βίντεο
08:16