Παρέμβαση του πρέσβη των ΗΠΑ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Την αμέριστη στήριξη των ΗΠΑ στους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης για το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, εξέφρασε σήμερα ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ.
«Οι ΗΠΑ είναι πλήρως αφοσιωμένες στο ζήτημα των δυο στρατιωτικών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάιατ από την Ανδραβίδα όπου βρέθηκε, για να παρακολουθήσει την πολυεθνική διακλαδική άσκηση «Ηνίοχος 2018».
Πρόσθεσε δε ο Αμερικανός πρέσβης: «Υποστηρίζουμε τις ελληνικές ενέργειες για τη διατήρησης της επικοινωνίας με τις τουρκικές αρχές και ελπίζουμε ότι αυτό το θέμα θα επιλυθεί σύντομα».
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (19/03) ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς είχε δηλώσει πως η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, έκανε παρέμβαση για το ζήτημα αυτό στον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ρωσία: Πρώην υφυπουργός Άμυνας καταδικάστηκε για διαφθορά
18:28
Συνεχίζεται η έξοδος του Πάσχα: «Ανάσα» μετά το κυκλοφοριακό χάος- Πάνω από 80.000 πέρασαν τα διόδια (vid)
18:20
Το Πακιστάν διέσωσε 18 μέλη πληρώματος ενός εμπορικού πλοίου στη Βόρεια Αραβική Θάλασσα
18:17
Με μεγαλοπρέπεια η περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Μηνά στη Θεσσαλονίκη (pics&vid)
18:05