Καμμένος: Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι για την «ομηρία»
Με μια ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφορικά με την «ανταλλαγή» των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Ο Πάνος Καμμένος σημειώνει στην ανάρτησή του πως δικαιώνεται για τα λεγόμενά του περί «ομηρίας» αναφερόμενος στην περίπτωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για την οποία, όπως γράφει, «δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό».
«Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση» καταλήγει ο υπουργός Άμυνας στην ανάρτησή του.

Ποια η προθεσμία για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
05:00
Νέο «φαρμακείο αυτοκινήτου» - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών
04:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων για συνταξιούχους
03:00
Επαγγελματικές Σχολές ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων - Ποια η διαδικασία συμμετοχής
02:00