Με την αποχώρηση του ΚΚΕ αμέσως μετά την ομιλία του γενικού γραμματέα Δημήτρη Κουτσούμπα, άνοιξε ο κύκλος των αποχωρήσεων των κομμάτων της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση του πορίσματος της πλειοψηφίας για την υπόθεση της Novartis

Διαβάστε επίσης

Μετά τις ομιλίες των αρχηγών, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να αποχωρήσουν και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της ΝΔ, της ΔΗΣΥ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν την πλειοψηφία για πολιτικές μεθοδεύσεις.

«Το ΚΚΕ όπως έχει τονίσει δεν θα νομιμοποιήσει διαδικασίες παρωδία για μεταξύ σας παιχνίδια εντυπωσιασμού. Συνεχίστε μόνοι σας. Το ΚΚΕ αποχωρεί από την ψηφοφορία», είπε ο κ. Κουτσούμπας, χαρακτηρίζοντας το πόρισμα για τη Novartis «μνημείο εκφυλισμού». Τόνισε πως ο Περισσός ζητούσε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με την εξέταση όλων των εμπλεκομένων προσώπων και των προστατευόμενων μαρτύρων.

Αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο Σκοπιανό λέγοντας πως η συμφωνία που επιδιώκεται σε συνιστά πραγματική λύση, στηλίτευσε τη στάση της κυβέρνησης για το αιματοκύλισμα στη Γάζα και αμφισβήτησε την καθαρή έξοδο τον Αύγουστο. «Είναι μεγάλη απάτη ότι η έξοδος στις αγορές φέρνει τέλος λιτότητας», είπε.

 


Διαβάστε επίσης

ΚΚΕ: Φθηνό επικοινωνιακό κόλπο οι εξαγγελίες Τσίπρα

ΚΚΕ: Κοροϊδία τα μέτρα για τους πυρόπληκτους

Κατεδαφίσεις αυθαιρέτων: Αιχμηρό σχόλιο του ΚΚΕ για την τροπολογία Σκουρλέτη - Σταθάκη

ΚΚΕ: Προαναγγελθέν έγκλημα όσα έγιναν στο Μάτι