ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα δώσει μια διαφορετική επιλογή στους ψηφοφόρους

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα δώσει μια διαφορετική επιλογή στους ψηφοφόρους
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Η πόλωση είναι μεγάλη αλλά και η απογοήτευση των πολιτών μεγαλύτερη», τονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε δήλωσή του. 

«Ένας στους τρεις ψηφοφόρους λέει σήμερα ότι είναι ανάμεσα σε δύο ή τρία κόμματα. Το 15% των ψηφοφόρων αρνούνται να δώσουν έστω και την παραμικρή θετική αξιολόγηση για κάποιο κόμμα. Δεν βλέπουν τίποτα θετικό στις υπάρχουσες επιλογές. Βλέπουν λαϊκισμό, συντηρητισμό, κομματισμό, ακρότητες. Στους ψηφοφόρους αυτούς οφείλουμε να δώσουμε μια διαφορετική επιλογή», αναφέρει o επικεφαλής του Ποταμιού στην εφημερίδα «Καθημερινή».

«Δικαιούται λοιπόν το Ποτάμι να πει “είμαι εδώ”! Καθαρές θέσεις, τολμηρή στάση όλα αυτά τα χρόνια. Ας μην το λέμε μόνο στις παρέες μας ας το πούμε και στις κάλπες, ας το πούμε και στις δημοσκοπήσεις», τονίζει ο κ. Θεοδωράκης και προσθέτει:

«Αυτό είναι το μήνυμα μας και νομίζω ότι το ακούν πολλοί, ειδικά αυτή την περίοδο που ο κόσμος αναζητά θάρρος και ξεκάθαρες θέσεις».

«Κατ’ εποχές όλοι έχουν και μια πληροφορία για το ποιον φλερτάρει το Ποτάμι. Σας θυμίζω τα πρωτοσέλιδα που μας συνέδεαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως και τα πολεμικά πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις μας με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το Ποτάμι δεν θα αλλάξει έδρανα σε αυτή την Βουλή. Έχουμε έναν μικρό κατάλογο με τα επτά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει μια νέα κυβέρνηση. Από τις απαντήσεις λοιπόν που θα πάρουμε σε αυτές τις επτά προτεραιότητες θα εξαρτηθεί η στάση μας απέναντι στο νικητή των εκλογών», αναφέρει κλείνοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ