ΣΥΡΙΖΑ: Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές
«Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές». Αυτό το σχόλιο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε συνέντευξή της τόνισε πως πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία οι 9 Τούρκοι που συνελήφθησαν στην Αθήνα και φέρεται να σχεδίαζαν επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών», τονίζει το κόμμα σε ανακοίνωση του.
Ολοκληρώνοντας, η ίδια ανακοίνωση σημειώνει πως «δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία...».
LIVE- Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα από τη ΔΕΘ: Εμείς δεν μετατρέψαμε ένα ιστορικό κόμμα σε κόμμα παρέας
13:00
Η Ουκρανία έπληξε διυλιστήριο στην ρωσική περιοχή του Κρασνοντάρ
12:57
Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Υψηλός κίνδυνος τη Δευτέρα σε νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη
12:45
Ηράκλειο: Νεκρός 22χρονος σε τροχαίο με μηχανή - Σώθηκε η δίδυμη αδελφή του
12:36