ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Είναι το τελευταίο καλοκαίρι για Τσίπρα - Καμμένο στην εξουσία

Μητσοτάκης: Είναι το τελευταίο καλοκαίρι για Τσίπρα - Καμμένο στην εξουσία
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Αυτό θα είναι το τελευταίο καλοκαίρι για το δίδυμο ΤσίπραΚαμμένου στην εξουσία», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησης του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο ίδιος είπε ότι το κόμμα τίθεται σε «
πλήρη εκλογική ετοιμότητα» και πρόσθεσε σε ειρωνικό ύφος: «Θα πρότεινα στον κ. Τσίπρα

να προκηρύξει τις εθνικές εκλογές πριν από τη ΔΕΘ, έτσι θα έχει και έναν καλό λόγο να μην πάει στη Θεσσαλονίκη».




«Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, η ΝΔ είναι έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση», σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ΝΔ.



Παράλληλα, υποστήριξε ότι η παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία συνεπάγεται με χειροτέρευση της θέσης της Ελλάδα. «Παίζει τη χώρα στα ζάρια. Δεν θα διστάσει να παίξει και τη λαϊκή βούληση στη ρουλέτα του δικού της συμφέροντος», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι όποτε και αν γίνουν οι εκλογές η Νέα Δημοκρατία θα είναι νικήτρια.

Εκτίμησε τέλος, ότι ο δρόμος προς τις κάλπες δεν θα είναι ομαλός: «Επισημαίνω ότι βρισκόμαστε σε προεκλογικό περιβάλλον και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πολιτεύονται με όρους επικίνδυνου τυχοδιωκτισμού. Πρόκειται για ένα δίδυμο που μοιράζεται την εξουσία ως αυτοσκοπό».




ΔΗΜΟΦΙΛΗ