Μαξίμου: Ντροπή η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων
Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στη ΝΔ για τη στάση που κρατά εν μέσω της τραγωδίας που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην οποία σημειώνει «την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος».
«Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
«Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.
Νέα Δημοκρατία: Η κυβέρνηση προσπάθησε να εξαπατήσει τους πολίτες
Απάντηση πηγών της ΝΔ
Πηγές της ΝΔ απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν τα εξής: «Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».
Δεύτερη ημέρα απεργίας των ιδιοκτητών ταξί - Νέα συγκέντρωση στις 11:30 στο κέντρο (vid)
10:00
Ώρα για ένα ξύρισμα αλλιώς: Πώς θα αναβαθμίσεις την καθημερινή σου περιποίηση
10:00
Νέο, βαρύτερο «ξαδερφάκι» του πρωτονίου ανακαλύφθηκε στον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων
09:55
Στο «κόκκινο» η τιμή της βενζίνης - Σε τροχιά κινητοποιήσεων οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων (vids)
09:44