ΝΔ για παραίτηση Τόσκα: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας
«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν έχουν το θάρρος να τις αναλάβουν, έντεκα ημέρες μετά την τραγωδία», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, μιλώντας για όψιμη αποδοχή της παραίτησης του κ. Τόσκα.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει: «Η παραίτηση του κ. Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα».
Μαξίμου: Η μικροψυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης
Με μια αυστηρή ανακοίνωση που εξέδωσε σε απάντηση του σχολίου που έκανε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, το Γραφείο Τύπου του Πρωθπυουργού επέκρινε με δριμύτητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δεν μας ξαφνιάζει η αντίδραση της ΝΔ στην παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Από την πρώτη στιγμή επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μια εθνική τραγωδία, για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη και μόνο. Αυτό όμως που αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους, είναι ότι η μικροψυχία έχει όντως ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Τέλος χρόνου για την υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις αναπληρωτών
06:00
Πότε τίθεται σε ισχύ η νέα ρύθμιση για την προστασία πρώτης κατοικίας - Τι αλλάζει
05:00
ΦΠΑ: Πώς θα λειτουργήσει η διπλή παρέμβαση στα ακίνητα - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
04:00
Πότε ξεκινούν οι συντάξεις Σεπτεμβρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής τους
03:00