ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά

Παππάς: Τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά
EUROKINISSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι είναι πολύ βαθιά τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως έγιναν λάθη στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός έκανε λόγο για πρωτόγνωρες συνθήκες, εξηγώντας πως στην στεριά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών καταγράφηκαν άνεμοι εντάσεως 10-11 μποφόρ.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο κύμα αποπομπών και παραιτήσεων που ακολούθησε την τραγωδία, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση χειρίστηκε το θέμα με υπευθυνότητα, ενώ, παράλληλα, εξαπέλυσε βολές προς την αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως υπάρχει μία προσπάθεια «πολιτικής εργαλειοποίησης».

Αναφορικά με το ζήτημα των αυθαιρέτων, ο κ. Παππάς δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσουν οι κατεδαφίσεις, ενώ, ακόμη, τόνισε πως το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί με την ύψιστη ωριμότητα.

Η κυβέρνηση έκανε την αυτοκριτική της ως όφειλε και μάλιστα με πρώτον απ' όλους τον πρωθυπουργό, σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του επί της τραγωδίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ