ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Παππά: Όποιος δίνει άδειες μπορεί και να τις ανακαλεί

Μήνυμα Παππά: Όποιος δίνει άδειες μπορεί και να τις ανακαλεί
EUROKINISSI

Μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών που αδειοδοτήθηκαν να τηρήσουν τις προβλέψεις του νόμου, έστειλε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς

Με την απόφαση του ΕΣΡ για άδεια σε 5 τηλεοπτικούς σταθμούς που πληρούσαν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης ανά χείρας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επεσήμανε με νόημα πως οι άδειες μπορούν να ανακληθούν.

«Την Πολιτεία την είχαν πατήσει στο σβέρκο, την βρήκαν αδύναμη, της πήραν περιεχόμενο και δίκτυο, η Πολιτεία όμως επανακάμπτει με αυτοπεποίθηση, όπως δίνει άδειες μπορεί και να τις ανακαλεί, δεν την πάτησαν στο σβέρκο να τις πάρουν κληρονομικό δικαίω», είπε, χτυπώντας παράλληλα καμπανάκι στο ΕΣΡ για τα fake news.

«Σε 12 μήνες από τώρα θα έχουμε εθνικές εκλογές και το φαινόμενο των fake news θα πυκνώνει γιατί κάποιοι επιλέγουν να πολιτεύονται έτσι», είπε.

Κατά τ’ άλλα, χαρακτήρισε πολύ σημαντική για τα τηλεοπτικά πράγματα τη σημερινή ημέρα που αποτελεί ένα μάθημα υπομονής, επιμονής και αντοχών και για την κυβερνητική πλειοψηφία. Με όρους ποδοσφαίρου, συμπλήρωσε, πως όταν πέσεις, επιβάλλεται να ξανασηκωθείς. «Είχαμε δύσκολες στιγμές, το δίκαιο και Σύνταγμα ήταν με το μέρος μας και η τηλεόραση περνάει σε καινούργια φάση», σημείωσε και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση έχει λόγους να χαμογελά και να είναι χαρούμενη για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ