ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το εισιτήριο της ΔΕΘ που δεν πλήρωσε ο Καβαδέλλας «έφαγε» τον Σαρίδη

Το εισιτήριο της ΔΕΘ που δεν πλήρωσε ο Καβαδέλλας «έφαγε» τον Σαρίδη
Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένα εισιτήριο της ΔΕΘ αξίας μόλις 7 ευρώ στάθηκε ικανό να φέρει τα πάνω κάτω στην Ένωση Κεντρώων. Η αλαζονεία Καβαδέλλα που αξίωσε να μπει τζάμπα στους χώρους της Έκθεσης ενόχλησε τον γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Σαρίδη που αποφάσισε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Σαρίδης κρατά σαφείς αποστάσεις από τις ενέργειες του συναδέλφου του.

«Δυστυχώς κύριες Πρόεδρε, οι προαναφερθείσες ενέργειες του συνάδελφου, κ. Καβαδέλλα οι οποίες έγιναν ενώ κατείχα τη θέση του Γραμματέως στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, παρόλο που δεν έπληξαν το Κοινοβούλιο εν γένει φοβάμαι ότι στιγματίζουν τη βουλευτική ιδιότητα στα μάτια μερίδας της Κοινής Γνώμης», αναφέρει στην επιστολή προς τον Νίκο Βούτση για να προσθέσει πως «ελπίζει ότι με αυτή την ενέργειά του συμβάλλει στην προστασία του Κοινοβουλευτισμού στη χώρα μας, σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων για το μέλλον της Δημοκρατίας μας».

Για δυσάρεστο περιστατικό και θλιβερή κλιμάκωση κάνει λόγο στην επιστολή του προς τον Βασίλη Λεβέντη. «Η πολιτική μου ευθιξία και η ιδιότητά μου, του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης και του γράμματέα της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, με υποχρεώνουν να αναλάβω μερίδιο της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους της ΔΕΘ αλλά και στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, μιας πόλης με την οποία εσείς κι εγώ διατηρούμε ισχυρότατους δεσμούς», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Καβαδέλλας εκτός από τον «καυγά» που έκανε στη ΔΕΘ και την επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρόεδρο της Βουλής, έκανε «φασαρία» και στη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι του απαγορεύθηκε η δωρεάν είσοδος επειδή ήθελε να καταγγείλει μέσα από τη ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ζήτησε δε, παραιτήσεις στελεχών της ΔΕΘ.

Ρεσιτάλ αλαζονείας από τον Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ