ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας-Καμμένος: Τώρα ενότητα, τον Μάρτιο ξανασυζητάμε

Τσίπρας-Καμμένος: Τώρα ενότητα, τον Μάρτιο ξανασυζητάμε
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, με τους δύο πολιτικούς να συμφωνούν ότι δεν θα επιτρέψουν η Συμφωνία των Πρεσπών να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στο κυβερνητικό έργο.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, Τσίπρας και Καμμένος θα επανέλθουν στο εν λόγω ζήτημα τον Μάρτιο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμφώνησαν πως αυτή τη στιγμή αυτό που είναι πιο αναγκαίο από ποτέ για τη χώρα είναι η ενότητα και η πολιτική σταθερότητα. Και αυτό, επειδή η χώρα βρίσκεται στην πρώτη φάση από την καθαρή έξοδο από τα μνημόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφώνησαν πως κοινός και αδιαμφισβήτητος στόχος αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και την ελάφρυνση των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων, η άμεση υλοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ και η θεσμική θωράκιση του κράτους απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Θ. Τουσουνίδης: Η στάση του Κοτζιά μας δημιουργεί πολλά ερωτήματα (aud)

«Ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα ο κ. Κοτζιάς μας δημιουργεί πολλά ερωτηματικά», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θόδωρος Τουσουνίδης μιλώντας στο CNN Greece υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Ο κ. Τουσουνίδης επαναλαμβάνει τη θέση ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα επιτρέψουν να φτάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή καθώς θα αποσύρουν, νωρίτερα, την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση έτσι ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ