ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Χατζηδάκη - Μπακογιάννη στον Τσίπρα για τις δηλώσεις Καμμένου: Έπρεπε να αποπεμφθεί

Βολές Χατζηδάκη - Μπακογιάννη στον Τσίπρα για τις δηλώσεις Καμμένου: Έπρεπε να αποπεμφθεί
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο στόχαστρο επίθεσης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, και της βουλευτού του κόμματος, Ντόρας Μπακογιάννη, μπήκε ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με την τοποθέτησή του επί του Μακεδονικού από τις ΗΠΑ.

«Ο κ. Καμμένος είναι ακόμα υπουργός του κ. Τσίπρα... αν ο κ. Τσίπρας δεν καλλιεργεί κλίμα φαιδρότητας, τουλάχιστον το ανέχεται», ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, μέσω του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος έκανε λόγο για προσωπική ευθύνη του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Τίθεται θέμα σοβαρότητας στο εξωτερικό και έχει ευθύνη ο πρωθυπουργός. Θλίβομαι ως Έλλην πολίτης… τους ενώνει ο λαϊκισμός και μια πολιτική αισθητική».

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη κατηγόρησε τον υπουργό Άμυνας πως «ξεφτιλίζει τη χώρα» και τόνισε ότι «κάνει ότι μπορεί για να κρατηθεί έστω και μία μέρα ακόμη στην καρέκλα του υπουργού Άμυνας».

«Βλάπτει τη χώρα. Την τελική ευθύνη, όμως, δεν την έχει ο Καμμένος, την έχει ο Τσίπρας, ο οποίος έπρεπε την ίδια ώρα που έγιναν όλα αυτά να του στείλει ένα τηλεγράφημα και να του πει παύεσαι», είπε στο ίδιο μέσο.

Ερωτώμενη αν ο κ. Τσίπρας έπρεπε να αποπέμψει τον υπουργό Άμυνας, τόνισε πως «βεβαίως έπρεπε να τον αποπέμψει. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Αυτό είναι η απόλυτη σχιζοφρένια».

«Αυτή η χώρα κυβερνάται από ανθρώπους που δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας, ίχνος υπευθυνότητας», υπογράμμισε και προσέθεσε πως την ενόχλησε, όπως είπε, «η εικόνα ενός ανθρώπου που δεν ξέρει τι λέει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ