ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης για Καμμένο: Είναι καρικατούρα του Σαλβίνι

Φίλης για Καμμένο: Είναι καρικατούρα του Σαλβίνι
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βολές κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, αφού σημείωσε πως ήταν ορθή η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο, εκτίμησε πως ο υπουργός «επιχειρεί να παίξει ρόλο Σαλβίνι (σ.σ. ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης» και τον χαρακτήρισε «καρικατούρα».

«Δυστυχής βλέπω ότι ο Καμμένος θεωρεί ότι μπορεί να παίξει το παιχνίδι του Σαλβίνι στην Ελλάδα. Θα απογοητευτεί όμως. Είναι καρικατούρα», είπε συγκεκριμένα ο κ. Φίλης.

Συνεχίζοντας επί του ιδίου θέματος, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει τα μέτρα του για την ολοκλήρωση του προγράμματός του χωρίς εμπόδια.

Αναφερόμενος για την οικονομική πολιτική, ο βουλευτής Α' Αθήνας, αφού αναφέρθηκε με θετικό πρόσημο στην κυβερνητική προσπάθεια προστασίας των ασθενέστερων πολιτών το προηγούμενο διάστημα, διατύπωσε τον προβληματισμό του για το στόχο πλεονασμάτων, όπως και τις επιφυλάξεις του για τις ξένες άμεσες επενδύσεις και την ανάπτυξη.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, μίλησε για την ΕΡΤ και δεν έκρυψε την ανησυχία του μήπως προκληθεί πολιτική ζημία από το θέμα, ειδικότερα τους χειρισμούς και τις επιλογές προσώπων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ