ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται

Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται
EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Προσφυγή στις κάλπες ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κορινθία, στο πλαίσιο περιοδείας του αρχηγού της Νέας  Δημοκρατίας, δίνοντας παράλληλα απάντηση στις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη περί φυλακίσεων.

«Ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση όταν τον Ιούλιο η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή την άκρως προβληματική Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Κορινθία και τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου, που υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ενήμερος για το plan b αναφορικά με το Σκοπιανό, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν «κυνικό συνεταιρισμό εξουσίας με ένα ετερόκλητο δίδυμο το οποίο το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να παραμείνουν λίγους μήνες ακόμα στις καρέκλες της εξουσίας».

«Όσο παρατείνεται αυτή η άτυπη προεκλογική περίοδος και όσο η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις αντιφάσεις των κυβερνητικών εταίρων, τόσο μεγαλύτερη ζημιά θα γίνεται στα εθνικά θέματα», δήλωσε ο αρχηγός της ΝΔ, προσθέτοντας πως όσο πιο γρήγορα γίνουν εκλογές τόσο καλύτερα θα είναι για τη χώρα.

«Η χώρα πρέπει επιτέλους να αναπνεύσει, η ΝΔ διεκδικεί μια νωπή και ισχυρή λαϊκή εντολή για να δώσει ένα τέρμα σε αυτή την άκρως τραυματική περίοδο των τελευταίων τεσσάρων ετών για να μπορέσουμε επιτέλους να φύγουμε μπροστά, να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ανάπτυξη και να εξασφαλίσουμε σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες ένα καλύτερο αύριο», είπε χαρακτηριστικά.

Στο στόχαστρο του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκαν και οι χθεσινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος κάλεσε τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει, εκτιμώντας ότι η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί από φυλακίσεις προσώπων που εμπλέκονται σε σκάνδαλα.

«Ο αγαπημένος υπουργός του Τσίπρα δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να κερδίσει τις εκλογές αν η κυβέρνηση βάλει ορισμένους από τους πολιτικούς της αντιπάλους στη φυλακή. Η Νέα Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται. Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν μόνο την οικονομία, αλλά και τις βασικές μας αρχές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ