ΝΔ για συνέντευξη πρωθυπουργού: Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες
Πηγή: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη  Τσίπρα εξαπολύει η Νέας  Δημοκρατία, με αφορμή τη συνέντευξή του στον Alpha. Η αξιωματική αντιπολίτευση επικεντρώνει την κριτική της στη σχέση των δύο κυβερνητικών εταίρων αλλά και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

«Επιβεβαιώθηκε πλέον και διά στόματος του κ. Τσίπρα ότι με τον κ. Καμμένο  συνεχίζουν να κοροϊδεύουν σε πλήρη συνεννόηση τους πολίτες. Είναι πράγματι εντυπωσιακό ότι ο πρωθυπουργός αποκάλυψε... χαλαρά ότι ο κ. Καμμένος, αφού καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, θα συνεχίσει να τον στηρίζει για να μην χάσουν για λίγους ακόμη μήνες τις καρέκλες τους» αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «ψέματα», τονίζοντας ότι δεν προκαλεί πια «ουδεμία έκπληξη ότι ο κ. Τσίπρας δεν ντρέπεται να λέει τόσα ψέματα δημοσίως».

«Δεν άκουσε ποτέ τον Παύλο  Πολάκη να προαναγγέλλει φυλακίσεις, δεν είδε τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί τον Νίκο Κοτζιά ότι χρηματίζεται από τον Τζωρτ ζ Σόρος, ενώ διέψευσε ότι η κ. Αχτσιόγλου έκανε έφεση για να μην δοθούν τα αναδρομικά στους συνταξιούχους» τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση, και ολοκληρώνει λέγοντας: «Προανήγγειλε όμως δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Δεν έχει νόημα να τις σχολιάσουμε. Οι πολίτες έχουν πια συνειδητοποιήσει πόσο κόστισαν στην χώρα μας τα "go back madame merkel" και τα "θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο". Καλό βράδυ κ. Τσίπρα».

 

Διαβάστε επίσης