ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: «Δεν έχει το Θεό του»
Πηγή: Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με αφορμή τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο «ιερό deal» κράτους – εκκλησίας, ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για «τυχοδιωκτική στάση».

«Δεν έχει το Θεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μόνιμη έγνοια του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το τελευταίο παράδειγμα αυτής της τυχοδιωκτικής στάσης δεν είναι άλλο από τη στάση του στη συμφωνία της εκκλησίας με την πολιτεία. Ο αρχηγός της Ν.Δ. φέρεται να ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην προχωρήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία, με το φοβερό επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι χριστιανός, ενώ ο Τσίπρας άθεος! Τα ίδια είχε κάνει και με τον Ζάεφ, όπου του ζητούσε να κλείσει τη συμφωνία αργότερα, με τον ίδιο πρωθυπουργό», σημειώνει το κόμμα της κυβέρνησης, αναφέροντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «επιβεβαιώνει κάθε μέρα πόσο λίγος είναι».

Συγκεκριμένα, τονίζει: «Πέρα από τη γελοιότητα και την ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης Μητσοτάκη,  δεν μπορεί να καταλάβει ότι κανείς δεν πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και με τη στάση του επιβεβαιώνει κάθε μέρα πόσο λίγος είναι;»

Διαβάστε επίσης