Τσίπρας: Η χώρα πέρασε από μια περιπέτεια, αλλά τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι
Το μήνυμα ότι η χώρα πέρασε από μία περιπέτεια, «αλλά τώρα είμαστε πιο αισιόδοξοι» έστειλε από την Κάλυμνο σήμερα, Τετάρτη (05/12/2018) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο Δημαρχείο και συναντάται με το δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή και τους άλλους τοπικούς φορείς.
Εκεί, εισαγωγικά, ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους νησιώτες, που δίνουν τη «μάχη» της δικής τους καθημερινότητας. Εξάλλου, πρόσθεσε, μπορεί η χώρα να πέρασε από μια περιπέτεια, όμως τώρα είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι.
Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου, που ήταν ένα δίκαιο αίτημα και έγινε πράξη, είπε στο Δημαρχείο, επαναλαμβάνοντας έτσι το σύνθημα σχετικής κυβερνητικής καμπάνιας.
Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κάλυμνο είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός και αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κύριοι Κουβέλης και Σαντορινιός αντιστοίχως, ο τ. υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, βουλευτές κ.α.
Αλσος Βεΐκου: Άνδρας έπεσε από ύψος επτά μέτρων προσπαθώντας να πετάξει χαρταετό
17:14
Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε την ανακατάληψη πάνω απο 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων στον νότο
17:03
«Κλιμακώστε τις επιχειρήσεις κατά των καρτέλ ναρκωτικών» λέει ο Τραμπ στο Μεξικό
16:52
Φουντώνουν τα σενάρια για χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν - Φεύγει προσωπικό από την πρεσβεία στο Λίβανο
16:42