Σπυράκη στο CNN Greece για τη βόμβα στον ΣΚΑΙ: «Εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι»
Πηγή: EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την άμεση εξιχνίαση αυτής της βαριάς –όπως τη χαρακτήρισε- τρομοκρατικής επίθεσης στο κτήριο του ΣΚΑΪ και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων που κρύβονται από πίσω ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, η οποία αυτή την ώρα μεταβαίνει στο Νέο Φάληρο. Παράλληλα, μιλώντας στο CNN Greece, σημειώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει πολιτική βούληση, ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.

Διαβάστε επίσης

«Το μήνυμά μας είναι σαφές: Η δημοκρατία και η πολυφωνία, η ελευθεροτυπία και η ελευθερία της έκφρασης της γνώμης δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται από κανέναν», τονίζει η κ. Σπυράκη. 

«Οι ένοχοι αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης, αυτής της βαριάς τρομοκρατικής επίθεσης, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης και της αστυνομίας», συνεχίζει η ίδια. 

 

 

 

«Η κυβέρνηση πρέπει να επιδείξει πολιτική βούληση, ώστε η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Είναι εξαιρετικά επείγον να βρεθούν οι ένοχοι. Να σταλεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μία ευνομούμενη χώρα. Και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να δώσει την πολιτική κατεύθυνση ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα αυτό το βαρύ τρομοκρατικό χτύπημα», καταλήγει.

Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Διαβάστε επίσης

Σπυράκη: Λύση για την Ελλάδα είναι μια καινούργια κυβέρνηση, με φρέσκια εντολή

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην τράπεζα στο Σύνταγμα

Σπυράκη: Ο Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος της ΝΔ

Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στο Σύνταγμα