ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; - Πώς απαντά το Μαξίμου

Γεωργιάδης: Αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; - Πώς απαντά το Μαξίμου
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για στοχοποίησή του κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, διερωτώμενος, χαρακτηριστικά, πως «αν αύριο με πυροβολήσουν δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας;»

Ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Kontra, με αφορμή και την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στον ΣΚΑΪ, άσκησε δριμύτατη κριτική στο κόμμα της κυβέρνησης και τον ίδιο τον πρωθυπουργό αναφορικά με τη στάση που τηρούν απέναντί του.

«Αν δείτε τις τελευταίες 40 ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν όλες αναφορά σε μένα. Είναι αστείο. Για πράγματα που δεν έχω ασχοληθεί καν. Κάθε μέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης… ο Άδωνις το ένα, ο Άδωνις το άλλο, ο Άδωνις ακροδεξιά…»

Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και διερωτήθηκε: «Αν αύριο με πυροβολήσουν τρομοκράτες δεν θα έχει ευθύνη ο Τσίπρας; Αν με στοχοποιεί από το πρωί ως το βράδυ;».

«Είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η στοχοποίηση. Όταν το κάνεις ασταμάτητα και διαρκώς είναι σαν να στέλνεις ένα σήμα», εξήγησε ο ίδιος.

Έντονη αντίδραση από Μαξίμου

Έντονη ήταν η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου στις παραπάνω δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, με κυβερνητικές πηγές να σημειώνουν πως «ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση τονίζεται: «Νομίζουμε ότι πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, ο κ. Μητσοτάκης να μαζέψει τον αντιπρόεδρο που διόρισε ως "δική του επιλογή", όπως έχει καυχηθεί. Ο κ. Γεωργιάδης γίνεται συχνά καταγέλαστος. Με την τελευταία του δήλωση όμως ξεπέρασε για ακόμη μία φορά τα όρια της γελοιότητας και κινήθηκε εντός της επικράτειας του ποινικού νόμου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ