ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαλέλης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι προοδευτικοί επειδή είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης

Μαλέλης για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι προοδευτικοί επειδή είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Να «μαζέψει» τις δηλώσεις του αναγκάστηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης, μετά τις αντιδράσεις του κόμματός του.

Ο σάλος ξεκίνησε όταν ο κ. Μαλέλης ανέφερε πως το ΚΙΝΑΛ είναι πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί και αυτό κινείται προς προοδευτική κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ίδιες αποστάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει όλεθρο και ότι δεν έχει πρόβλημα το ΚΙΝΑΛ να γίνουν επαναληπτικές εκλογές με απλή αναλογική, εάν η ΝΔ δεν καταφέρει αυτοδυναμία.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν αντιδράσεις στο Κίνημα Αλλαγής, με στελέχη του να διαμαρτύρονται. Έτσι, ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε διορθωτική δήλωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, επαναλαμβάνοντας τη θέση της Φώφης Γεννηματά για αποστάσεις και από τα δύο κόμματα και πως τις συνεργασίες θα τις καθορίσει με τη ψήφο του, ο λαός.

«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο.

Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους Και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».

Capture

ΔΗΜΟΦΙΛΗ