ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα συνεδριάσει σήμερα η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Δεν θα συνεδριάσει σήμερα η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Δεν θα συνεδριάσει τελικά σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά το "φιάσκο" όπως έλεγαν οι κακές γλώσσες. Μόλις τρεις βουλευτές, η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που κατά πολλούς θεωρείται ξένο σώμα στο κόμμα, επρόκειτο να δώσουν το "παρών".  

Σύμφωνα ωστόσο, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες η αναβολή οφείλεται στο γεγονός ότι η συζήτηση για την αναβάθμιση των αμερικανικών F-16 που ξεκίνησε περίπου στις 10 το πρωί διήρκεσε σχεδόν μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία και, όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μετατίθεται για αύριο ή μεθαύριο.

Υπενθυμίζεται ότι για την Παρασκευή έχει οριστεί το «ραντεβού» του Πάνου Καμμένου με τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μετά από την αναχώρηση της Γερμανίδας καγκελαρίου από την Αθήνα.

Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος μετρά άλλη μια απώλεια, καθώς εκτός απο την απουσία της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, η οποία βρίσκεται στο εξωτερικό για υπηρεσιακά ζητήματα και ο υφυπουργός αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης δεν επρόκειτο να παραστεί, λόγω επίσκεψής του στην Πάτρα. Στους Ανεξάρτητους Έλληνες έλεγαν ωστόσο, πως δεν τον τοποθετούν στους επίφοβους και πως εάν προλάβει θα είναι παρών, ωστόσο, ο ίδιος εθεάθη λίγη ώρα νωρίτερα σε καφέ του κέντρου, αρκετά κοντά στη Βουλή. Ο κ. Κόκκαλης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους φέρεται να δήλωσε πως δεν σκόπευε να παραστεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κάτι που σημαίνει πως δεν θα πρέπει να υπολογίζει σε αυτόν ο Πάνος Καμμένος.

Άλλωστε, την απόφασή της να μη συμμετάσχει είχε γνωστοποιήσει και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ενώ «απών» θα ήταν και ο Τέρενς Κουίκ, που δεν κλήθηκε, αφού δεν λογίζεται πλέον μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ