ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Μητσοτάκη «δείχνει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τον εκφοβισμό των βουλευτών

Τον Μητσοτάκη «δείχνει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τον εκφοβισμό των βουλευτών
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Υψηλούς τόνους υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόπειρα εκφοβισμού βουλευτών. Μάλιστα από την Κουμουνδούρου δεν διστάζουν να δείξουν ως υπεύθυνο αυτής της απόπειρας τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το θέμα φυσικά αναφέρθηκε και κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει σχετικά πως «κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του στον βουλευτή του. Εξάλλου -μην ξεχνάτε- είναι αντιπρόσωπός του. Αυτό που δεν επιτρέπεται είναι οι απειλές, οι χυδαιότητες πόσω μάλλον οι βιαιοπραγίες. Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ως συνέχεια του τηλεοπτικού καυγά του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά σε «τραμπούκους στη ΝΔ» και τον Λευτέρη Αυγενάκη να απαντά πως δεν δικαιούται ο ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί για τραμπουκισμό.

Στον ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουν μη καταδίκη από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: πίσω από αυτό το συντονισμένο σχέδιο, στοχοποίησης και απειλών σε βουλευτές, βρίσκεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ και προσωπικά ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης. Ο ίδιος υπηρετεί τον ακροδεξιό λαϊκισμό, για να κάνει το χατίρι των κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη».

«Οι ΝΔκράτες είμαστε μια γροθιά. Δε σας επιτρέπω να τρομοκρατείτε τα στελέχη μας, τους επικεφαλής των οργανώσεών μας! Tα στελέχη της ΝΔ είναι δημοκράτες, μαχητές και δεν σας φοβούνται!» η απάντηση του γραμματέα της ΝΔ μέσω twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ