ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: H Συμφωνία των Πρεσπών θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια

Γεωργιάδης: H Συμφωνία των Πρεσπών θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στην εκτίμηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα επιδεινώσει τις σχέσεις των δύο κρατών και θα επιφέρει αστάθεια στα Βαλκάνια, προέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Αυτή η συμφωνία δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα και οι σχέσεις μας θα είναι χειρότερες, αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν τις προκλήσεις και ο ελληνισμός δεν θα μπορεί να το ανεχθεί, θα υπάρξει αρνητικό κλίμα στην Ελλάδα και αστάθεια στα Βαλκάνια», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Έλενα Κουντουρά που διαγράφηκε από τον Πάνο Καμμένο επειδή επέλεξε να παραμείνει στην κυβέρνηση μετά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ αλλά και τον υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη.

«Ωραίο το υπουργείο Τουρισμού, παραμείνατε μόνον για ίδιον όφελος κι είναι πραγματική ντροπή», είπε. «Όταν έρθει ο Ζάεφ στην Ελλάδα θα γράφουν τα super «πρωθυπουργός Μακεδόνων», θα πρέπει εγώ να δεχθώ για την υπόλοιπη ζωή μου ότι Μακεδόνες είναι αυτοί κι όχι εγώ που είμαι από το Αμύνταιο της Φλώρινας;», διερωτήθηκε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε ακόμη, απολύτως ψευδή τη φημολογία περί προσφυγής στις κάλπες αν παραιτηθούν μαζικά οι βουλευτές της αντιπολίτευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ