Ε. Κουντουρά: Δέχομαι απειλές
Πηγή: (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Τον Άδωνι Γεωργιάδη έδειξε ως ηθικό αυτουργό των επιθέσεων που δέχεται η Έλενα Κουντουρά, κάνοντας λόγο για κατ’ επανάληψη στοχοποίησή της από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. 

«Αν συμβεί τίποτα σε μένα και οικογένειά μου, η ευθύνη δεν θα βαρύνει μόνον τους δράστες αλλά και ηθικούς αυτουργούς», είπε από το βήμα της Βουλής, κατηγορώντας τον κ. Γεωργιάδη ότι δίνει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία.

Εξέφρασε ακόμα, τη συμπαράστασή της στη Θεοδώρα Τζάκρη που χθες βράδυ δέχθηκε επίθεση, η οποία -όπως είπε- είναι αποτέλεσμα άθλιας προπαγάνδας της ΝΔ. Στράφηκε, χωρίς ωστόσο, να τον κατονομάσει και στον Πάνο Καμμένο κάνοντας λόγο για άθλιες επιθέσεις ακόμα και στο νεκρό πατέρα της, ενώ υπερασπίστηκε το δικαίωμά της για ψήφο κατά συνείδηση.

Η υπουργός Τουρισμού που διαγράφηκε από τους ΑΝΕΛ μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που παρείχε στην κυβέρνηση, τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας ότι η θετική στάση είναι η πατριωτική στάση.

«Είμαι υπουργός της κυβέρνησης και δεν θα μπορούσα ποτέ να επιτρέψω να πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, να ανακοπεί βίαια η πορεία της κυβέρνησης και να μην προχωρήσουν οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί», είπε.

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης, καταδίκασε κάθε απειλή εναντίον της κ. Κουντουρά, σημειώνοντας ωστόσο, ότι δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία στο παρελθόν όταν απειλούσαν τον ίδιο. «Αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της Χούντας ήταν ο κ. Καμμένος στο κόμμα που ήσασταν μέχρι χθες, ξεπουλήσατε την Μακεδονία για να μείνετε υπουργός», της είπε με την υπουργό Τουρισμού να απαντά πως ο κ. Γεωργιάδης ασχολείται μόνον μαζί της. «Με έχει στοχοποιήσει. Το είδαμε και τώρα», σχολίασε. 

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!