ΝΔ: Να παρέμβει εισαγγελέας για τις καταγγελίες περί κυβερνητικών παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη
Πηγή: Eurokinissi

Tην παρέμβαση της Δικαιοσύνης με αφορμή τις καταγγελίες του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου την Πέμπτη (24/01) στη Βουλή για προσπάθεια χειραγώγησης εισαγγελικών λειτουργών από συνεργάτες του πρωθυπουργού, ζητά η Νέα Δημοκρατία.

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «ο κατά τον κ. Τσίπρα αναντικατάστατος κ. Καμμένος από το βήμα της Βουλής προέβη χθες σε μια σοβαρότατη καταγγελία που επιβεβαιώνει την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης απευθείας από το Μαξίμου, όπως καταγγέλλει εδώ και χρόνια η ΝΔ».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας για «κυρίες συμβούλους του κ.Τσίπρα που λένε στους δικαστές "άστο αυτό για παρακάτω"», φωτογράφισε ευθέως την κ. Βασιλική Θάνου υπονοώντας ότι μεθοδεύει τις δικαστικές υποθέσεις σύμφωνα με τις επιθυμίες του πρωθυπουργού».

Μάλιστα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνει πως η σοβαρότατη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, καταγγελία χρήζει άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης, ενώ καλεί τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις, και μάλιστα άμεσα, για τα όσα εννοούσε ο Πάνος Καμμένος.

«Ο κ. Τσίπρας που βρίσκεται στη Βουλή δεν μπορεί ούτε να παριστάνει ότι δεν άκουσε, ούτε να σιωπά. Καλείται άμεσα να εξηγήσει τι εννοούσε ο κ. Καμμένος, όπως και ο μέχρι πρότινος συνεταίρος του να πει όλα όσα γνωρίζει και για τις ύποπτες παραιτήσεις εισαγγελέων τις οποίες επίσης κατήγγειλε», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης