«Εγκαταλείπει» τη Θεσσαλονίκη ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η ανακοίνωση αυτή έρχεται ως συνέχεια στις πληροφορίες που τον ήθελαν να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.
Μάλιστα, η πρόθεση αυτή της Φώφης Γεννηματά είχε προκαλέσει εντάσεις στο κόμμα καθώς στις τελευταίες εκλογές την θέση αυτή κατείχε ο συνεργαζόμενος Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ.
Μετά την διαγραφή του από το ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως άνοιξε ο δρόμος για να δοθεί η θέση αυτή στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος ερωτώμενος αν θα είναι υποψήφιος στην πόλη του απάντησε πως «υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης μπορώ να σας πω με απόλυτη κατηγορηματικότητα ότι δεν θα είμαι, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος μου και αυτή η υποχρέωσή μου έναντι της χώρας».
Όπως εξήγησε «η υποχρέωσή μου όμως είναι να επισημαίνω αυτά που πρέπει να γίνουν στρατηγικά, να κτυπώ το κουδουνάκι του κινδύνου και, βεβαίως, να αγωνίζομαι για την ανάδειξη του χώρου μας, του προοδευτικού δημοκρατικού χώρου, της σοσιαλδημοκρατίας της κεντροαριστεράς, του προοδευτικού κέντρου, για να δείξω ότι χωρίς αυτόν το χώρο δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον για τον τόπο, δεν μπορεί να υπάρξει εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ανάκαμψη».
Καθίζηση οδοστρώματος στη βασιλέως Γεωργίου στο Παγκράτι - Παρασύρθηκε κολώνα φωτισμού (vid)
07:54
Η εξωστρέφεια το επόμενο στοίχημα της Ubitech
07:46
Χωρίς ταξί και σήμερα η Αθήνα - Νέα πορεία στις 10:00 στο κέντρο της Αθήνας
07:37
Προειδοποιήσεις ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά προϊόντα και βολές κατά ΝΔ ενόψει Mercosur
07:28