ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωστής Χατζηδάκης: Η ΝΔ θέλει αξιοπρεπείς Έλληνες και όχι ζητιάνους στην αυλή του Τσίπρα

Κωστής Χατζηδάκης: Η ΝΔ θέλει αξιοπρεπείς Έλληνες και όχι ζητιάνους στην αυλή του Τσίπρα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο CNN Greece, λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί μέσω των επιδομάτων να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ενώ δεν βοηθά την χώρα να γίνει πιο παραγωγική ώστε να δημιουργηθούν γερές βάσεις.

Ο Κωστής Χατζηδάκης εκφράζει την εκτίμηση ότι θα διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στις 26 Μαΐου, ωστόσο δήλωνει πως το κόμμα του είτε γίνουν οι εκλογές τώρα, είτε τον Οκτώβριο, είναι προετοιμασμένο για την επόμενη ημέρα. «Τι Μάης, τι Οκτώβριος. Εμείς προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα, γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μία ημέρα».

Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα που εντάχθηκαν στη ΝΔ, ο Κωστής Χατζηδάκης είπε: «Ανανέωση και ποιότητα επιδιώκουμε μέσα από τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος, άλλωστε ζητά εδώ και καιρό αυτή την ανανέωση, η οποία όμως δεν έπρεπε να γίνει τυχαία. Έπρεπε να έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά». Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «δεν αρκεί να είσαι κολλητός του αρχηγού. Ένας πολιτικός πρέπει να έχει ζεστασιά, απλό λόγο και να είναι κοντά στον κόσμο».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δημοσκοπήσεις και να τονίσει ότι σε όλες προηγείται με μεγάλα ποσοστά η παράταξή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ