Επίθεση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη με βαρύτατες εκφράσεις
Πηγή: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βαρύτατες εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εκτόξευσε ο Κώστας Ζουράρις.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος είναι ένας από τους 6 βουλευτές που με επιστολή του δήλωσε ότι στηρίζει το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ «μαψυλάκας».

Όπως είπε στην ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τον χαρακτήρισε «γυρολόγο» και «μαριονέτα», κάτι που κατά μια έννοια ισχύει, καθώς –όπως είπε- υπήρξε γυρολόγος.

«Βεβαίως υπήρξα, επί 50 χρόνια στις 8 γωνιές των ανέμων, κήρυξα ελληνικό λόγο πολιτισμό σε 16.000 φοιτητές σε 4 από τις 5 ηπείρους», είπε και πρόσθεσε:

«Με αποκάλεσε “μαριονέτα”, βεβαίως και υπήρξα, στα ελληνικά κατ΄ εικόνα και ομοίωση, υπηρέτησα και διακόνησα με σεβασμό τον μέγα Έλληνα λόγο».

Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, ο κ. Μητσοτάκης είναι «μαψυλάκαςπρόεδρος» και «αρχοδεξιός».

«Με παραληρηματική σχέση με γλώσσα, ο Μητσοτάκης σας είπε ότι είμαι “βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας”, καλέ μου Δένδια αυτό σημαίνει τα έπιασα, χρηματίστηκα, με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από ΣΥΡΙΖΑ να μην αρθεί η ασυλία του… Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με του Μητσοτάκη, αυτός ο ασχετίλας», είπε και μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου Γιώργου Λαμπρούλη ανακάλεσε τη φράση «ασχετίλας».

«Το "ασχετίλας" ανακαλείται, τα άλλα όχι», είπε.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!