Σύντομο τετ-α-τετ Τσίπρα με Ζάεφ στο Μόναχο
Σύντομο τετ α τετ στο περιθώριο της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζόραν Ζάεφ, στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες της ετήσιας διοργάνωσης.
Εξερχόμενος του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με ομάδα Αμερικανών Γερουσιαστών, ο Αλέξης Τσίπρας είδε τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας στην είσοδο και αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό.
Ο κ. Ζάεφ του σύστησε την αντιπροσωπεία που τον συνόδευε εκείνη την ώρα, τον σύμβουλο Ασφαλείας και τον εκπρόσωπο του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI ενώ παρών ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Νικολά Ντιμιτρόφ.
Οι δυο αρχηγοί θα τιμηθούν απόψε σε ειδικό δείπνο με το βραβείο «Ewald von Kleist» της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, για την προσφορά τους στην διεθνή ειρήνη και την ειρηνική επίλυση διαφορών, μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Πάτρα: Δώρα ζωής από 64χρονο σε τέσσερις ανθρώπους - Χάρισε όργανα και ιστούς
14:17
Ο καύσωνας της Ευρώπης θα ήταν «σχεδόν αδύνατος» χωρίς την κλιματική αλλαγή λένε οι επιστήμονες
14:12
Ο Νίκος Νταμπίζας στο Allwyn Game Time: «Τα δύο φαβορί και ο πιθανός πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου»
13:56
Meteo: Τα 8 συμπεράσματα για τον ακραίο καύσωνα στην Ευρώπη- Θερμοκρασίες κατά 12 βαθμούς υψηλότερες
13:54