ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Βούτσης: Δεν είπα ότι θα γίνουν εκλογές το Μάιο

Νίκος Βούτσης: Δεν είπα ότι θα γίνουν εκλογές το Μάιο
EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στο βίντεο από την πρωινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Open παρέπεμψε ο Νίκος Βούτσης ερωτηθείς εκ νέου για τη δήλωσή του σχετικά με την πιθανότητα πολλαπλών εκλογών τον Μάιο

Ο πρόεδρος της Βουλής προσερχόμενος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε το πρωί και εκείνος απάντησε λέγοντας πως η δήλωση του ήταν το ακριβώς αντίθετο: «Είπα το ακριβώς αντίθετο για όποιον το κατάλαβε, βάλτε το να το ακούσετε» ξεκαθάρισε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7:00» ο Νίκος Βούτσης σημείωσε πως «πεποίθησή μου είναι ότι δεν θα έχουμε εθνικές εκλογές τον Μάιο», συμπληρώνοντας πως «δεν μπορεί κανείς να αποκλείει τίποτα». Εξέφρασε δε την εκτίμησή του πως «είναι εντελώς απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της 4ετίας».

«Νομίζω ότι υπάρχει το πράσινο φως από την οικονομία για να προχωρήσουμε στην εξάντληση της τετραετίας», συμπλήρωσε ο Νίκος Βούτσης και αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τις κερδίσει.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ