«Διαξιφισμοί» Τσακαλώτου – Σταϊκούρα μέσω Twitter
«Πυρά» αντάλλαξαν μέσω του Twitter οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Χρήστος Σταϊκούρας, με αφορμή την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο αξιολόγησης Moody’s.
«Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody's αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου», έγραψε στον λογαριασμό του ο υπουργός Οικονομικών.
Η απάντηση από πλευράς του τομεάρχη οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας δεν άργησε:
«Ο κ. Τσακαλώτος άφησε τους “κύκλους” & έπιασε το Τwitter. Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών “φοβήθηκαν τα νταούλια” των “μαρξιστών”. Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, “κιχ”. Προφανώς, η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου», έγραψε ο κ. Σταϊκούρας.
Νέες χρεώσεις στο ρεύμα: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
05:00
IRIS: Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών - Τι ισχύει για τις πληρωμές εντός Ευρώπης
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00