25η Μαρτίου: Στο Αγαθονήσι ο πρωθυπουργός
Στο Αγαθονήσι βρίσκεται από τις 11 το πρωί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον διευθυντή του γραφείου του Θανάση Καρτερό και ανώτερους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την δοξολογία στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, στο Μεγάλο Χωριό και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στη κεντρική πλατεία ενώ προηγήθηκε επιμνημόσυνος δέηση.
Μετά την κατάθεση στεφάνου ο πρωθυπουργός συνομίλησε για λίγο με μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου, οι οποίοι συμμετείχαν στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Ακολούθως μετέβη στο Δημαρχείο όπου θα εκφωνήσει ομιλία στην τελετή για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.
Ο «ΧΑΡΤΗΣ» ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ: Ποιοι φοβούνται το κόμμα Καρυστιανού - Η κοινή «δεξαμενή» και οι πολιτικές καραμπόλες
08:50
Έξι νέα ψηφιακά όπλα κατά της φοροδιαφυγής ενεργοποιεί το 2026 η ΑΑΔΕ - Στόχος οι 72.800 ελέγχοι
08:50
Τα μηνύματα των αγροτών πριν τον διάλογο με Μητσοτάκη: Στο Μαξίμου θα διεκδικήσουμε την επιβίωσή μας
08:46
Σε κατάσταση υψηλού συναγερμού το Ισραήλ για ενδεχόμενη αμερικανική παρέμβαση στο Ιράν
08:36