25η Μαρτίου: Στο Αγαθονήσι ο πρωθυπουργός
Στο Αγαθονήσι βρίσκεται από τις 11 το πρωί σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, συνοδευόμενος από τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον διευθυντή του γραφείου του Θανάση Καρτερό και ανώτερους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την δοξολογία στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο, στο Μεγάλο Χωριό και στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στη κεντρική πλατεία ενώ προηγήθηκε επιμνημόσυνος δέηση.
Μετά την κατάθεση στεφάνου ο πρωθυπουργός συνομίλησε για λίγο με μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου, οι οποίοι συμμετείχαν στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.
Ακολούθως μετέβη στο Δημαρχείο όπου θα εκφωνήσει ομιλία στην τελετή για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.
Οι Φρουροί της Επανάστασης δηλώνουν ότι έπληξαν πετρελαιοφόρο με σημαία των Νήσων Μάρσαλ στον Κόλπο
15:43
Βρετανικό αεροπλανοφόρο ετοιμάζεται για πιθανή ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή
15:31
Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός λόγω εργασιών στο ύψος του κόμβου Πυλαίας
15:26
Η Τουρκία έτοιμη να στείλει τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-16 στα Κατεχόμενα
15:09