ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Καμμένου - Ρήγα για τα περί «κομισάριου της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας»

Κόντρα Καμμένου - Ρήγα για τα περί «κομισάριου της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας»
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας και τον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο, ο οποίος χαρακτήρισε τον Πάνο Ρήγα «κομισάριο της ΚΝΕ».

Ο κ. Ρήγας είπε ότι οι προσπάθειες του κ. Καμμένου να ανοίξει ένα διάλογο μέσω ύβρεων, προσβολών και ανυπόστατων ισχυρισμών, μετατρέποντας μάλιστα τον ευαίσθητο χώρο της Εθνικής Άμυνας σε αναλώσιμο μικροκομματικά, δεν πρόκειται να παρασύρουν κανέναν.

Τόνισε επίσης ότι οφείλει από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να δηλώσει την πλήρη εμπιστοσύνη του και την αμέριστη υποστήριξή του στη στρατιωτική ηγεσία απέναντι σε οποιαδήποτε κακόβουλη επίθεση, που αντικειμενικά συνιστά απόπειρα υπονόμευσης του ίδιου του φρονήματος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σημειώνεται πως ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο Open είχε πει χαρακτηριστικά: «Πλέον γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον υπουργό, τον κύριο Αποστολάκη, τον οποίο θεωρώ ικανό και πιστεύω ότι θα πρέπει εκείνος να κατευθύνει το υπουργείο.

Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Αποστολάκης έχει υποσκελιστεί από τον κύριο Ρήγα, ο οποίος δεν λειτουργεί ως αναπληρωτής υπουργός, αλλά ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Προχώρησαν σε αποστρατείες ικανών στελεχών για πολιτικούς λόγους. Έκαναν αρχηγό έναν άνθρωπο με δύο καρδιακά επεισόδια. Ο ΓΕΣ, πρώην ακροδεξιός, λειτουργεί ως πιόνι του κυρίου Ρήγα. Είναι επικίνδυνος και κατευθυνόμενος και το κομματικό κράτος που πάνε να καταστήσουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ