ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυμπουρόπουλος: Περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη του πρωθυπουργού στον Πολάκη

Κυμπουρόπουλος: Περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη του πρωθυπουργού στον Πολάκη
facebook

«Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω» ξεκαθαρίζει ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με γραπτή του δήλωση.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας μέσω ανάρτησής του στο facebook την επίθεση που δέχθηκε τονίζει ότι μετά την αρχική δυσάρεστη έκπληξη «ακόμα περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός».

«Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα. Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια» αναφέρει.

Απάντηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Παύλο Πολάκη

Νωρίτερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη είπε πως «είναι μικρότητα να ανεβεί το ΦΕΚ. Ακολούθησα μια νόμιμη διαδικασία που υπήρχε κρίση, αξιολόγηση και σε αυτή τη θέση που βρίσκομαι εγώ βρίσκομαι κάτω από μια διαδικασία υπό κρίση. Δεν είμαι μόνιμος επιμελητής, για πέντε χρόνια κρίνομαι για το αν η εργασία μου μπορεί να ανταποκριθεί στις λειτουργίες ενός νοσοκομείου, άρα έχω περάσει από μια επιτροπή, η επιτροπή με αξιολόγησε πέρασα από μια διαδικασία 7-8 μηνών μέχρι να γίνει ο διορισμός μου. Δεν είναι μια μέρα σηκώθηκε ένα τηλέφωνο, χρησιμοποίησα ένα νόμο και την επόμενη μέρα μπήκα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ