Χωρίς Τσίπρα και Παυλόπουλο η τελετή των Θεοφανείων
Από την περσινή παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην τελετή των Θεοφανείων - Πηγή: Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ζήτημα προέκυψε με την τελετή των Θεοφανείων στον Πειραιά καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εμφανίζεται σφοδρά ενοχλημένος από τις πρόσφατες δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ και δεν επιθυμεί να παρευρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο “Βηματοδότης”, ο πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να μην παραστεί στην τελετή των Θεοφανίων καθώς δεν επιθυμεί να βρεθεί στο πλάι του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος προέβη σε ακραίες δηλώσεις με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης.

Το δρόμο του Πρωθυπουργού σκέφτεται πολύ σοβαρά να ακολουθήσει και ο Προκόπης Παυλόπουλος καθώς, σύμφωνα πάντα με τον “Βηματοδότη” δεν επιθυμεί η πρώτη του παρουσία ως Προέδρου της Δημοκρατίας σε Θεοφάνεια να ταυτιστεί με τον Μητροπολίτη Πειραιά, ο οποίος έχει ευθεία ανάμειξη με την πολιτική και ποδοσφαιρική κοινωνία.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός θα παραστούν πιθανότατα στην τελετή που θα γίνει στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου ενώ ο κ. Παυλόπουλος στη συνέχει θα παρευρεθεί και στην τελετή αγιασμού των υδάτων που γίνεται στη Δεξαμενή.

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!