ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Μόνιμα μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας

Τσίπρας: Μόνιμα μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας
AP Photo/Petros Giannakouris

Τα μόνιμα μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας για την περίοδο 2019-2020, περιλαμβανομένων μεταξύ άλλων μειώσεις ΦΠΑ σε ενέργεια και εστίαση, ΕΦΚΑ και ΕΝΦΙΑ, και 13η σύνταξη, παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ένα βίντεο τριών λεπτών. 

Πρόκειται για μέτρα που αφορούν το 2019, τα οποία αναμένεται να νομοθετηθούν και να εφαρμοστούν άμεσα -σύμφωνα με τις εξαγγελίες- αλλά και για μέτρα που θα εφαρμοστούν το 2020 και θα νομοθετηθούν αργότερα αλλά σε κάθε περίπτωση, θα συμπεριληφθούν στον προϋπολογισμό του 2020.

«Το σχέδιο μας, όχι μόνο για το σήμερα αλλά και για την επόμενη τετραετία, είναι για την Ελλάδα των πολλών», επισημαίνει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτηση του στο Facebook, στην οποία έχει επισυνάψει βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, με τον τίτλο «Μόνιμα μέτρα στήριξης της κοινωνικής πλειοψηφίας».

Στο βίντεο περιλαμβάνεται επίσης απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου, μαζί με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, στο Ζάππειο, στο οποίο αναφέρεται συγκεκριμένα στα «νέα μόνιμα θετικά μέτρα για τους πολλούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ