ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ

Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ρ/σ «Θέμα 104,6» κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως παίζει το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.

«Η ψήφος που πονάει τον Τσίπρα είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής», είπε και υποστήριξε ότι θα φανεί και στο αποτέλεσμα. Όπως είπε η κ. Γεννηματά, «οι προοδευτικοί πολίτες έχουν γυρίσει την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές δεν είναι δημοσκόπηση, ούτε δημοψήφισμα. Έχουν αξία, έχει μεγάλη δύναμη η ψήφος του ελληνικού λαού, καθώς η κυβέρνηση εδώ και καιρό είναι σε δυσαρμονία με την θέληση του λαού. Κάθε μέρα που μένει στην εξουσία η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει ζημιά».

«Εμείς απευθυνόμαστε στους προοδευτικούς ψηφοφόρους, η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ περνάει μέσα από την ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δηλώντας αισιόδοξη: «Ήδη οι συγκεντρώσεις δείχνουν ότι έχει ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας της Κεντροαριστεράς και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά τις εκλογές».

«Ο κ. Τσίπρας λειτουργεί με το σκεπτικό πώς θα μείνει ο ίδιος λίγο παραπάνω στην εξουσία, ο στόχος του είναι να έχει τη δύναμη της κυβέρνησης στα χέρια του, δεν τον νοιάζει ούτε το κόμμα του ούτε τίποτα» είπε η Φώφη Γεννηματά κατηγορώντας τον πρωθυπουργό, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα της κάλπης θα πρέπει να οδηγήσει σε εθνικές εκλογές.

«Ποιος εμπιστεύεται πια τον κύριο Τσίπρα σε αυτό τον τόπο;»

Στο Περιστέρι βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/05) η Φώφη Γεννηματά όπου επισκέφθηκε το ΙΚΑ, συνομιλώντας με εργαζόμενους και ασθενείς.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκοψε από τους συνταξιούχους τη 12η σύνταξη και το ΕΚΑΣ, αύξησε τις εισφορές, καθυστερεί συνειδητά 200.000 συντάξεις για να δείχνει πλεόνασμα. Oι λιγοστές νέες συντάξεις που βγαίνουν με το νόμο Κατρούγκαλου είναι κουτσουρεμένες κατά 40% και τώρα λένε ότι νοιάζονται για τους πολλούς. Μα στα αλήθεια, ποιος εμπιστεύεται πια τον κύριο Τσίπρα σε αυτό τον τόπο; Μια είναι η λύση, ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής τώρα», δήλωσε μόλις ολοκλήρωσε την επίσκεψή της.

Στη συνέχεια η κ. Γεννηματά συνοδευόμενη από υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιους για τον δήμο Περιστερίου περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ