ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: H Ένωση Κεντρώων το τέταρτο κόμμα του Κατσίκη

Εκλογές 2019: H Ένωση Κεντρώων το τέταρτο κόμμα του Κατσίκη
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η συμμετοχή του Κώστα Κατσίκη στο ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στην εκλογική περιφέρεια Ανατολικής Αττικής αποφασίστηκε σήμερα Τετάρτη, μετά από συνάντηση που είχε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ με τον Βασίλη Λεβέντη

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «κατά τη συζήτηση θίχτηκαν πολλά ζητήματα, σημειώθηκε σύγκλιση απόψεων και αποφασίστηκε ο κ. Κατσίκης να διαθέσει όλες του τις δυνάμεις για να επιτευχθεί επιτυχές εκλογικό αποτέλεσμα στις 7 Ιουλίου».

Σημειώνεται ότι η Ένωση Κεντρώων είναι το τέταρτο κόμμα διαδοχικά με το οποίο πολιτεύεται ο κ. Κατσίκης. Είχε θέσει υποψηφιότητα στη Περιφέρεια Αττικής δυο φορές με τη Νέα Δημοκρατία όπου κατέλαβε τη πρώτη επιλαχούσα θέση, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του 2012 έθεσε δυο φορές υποψηφιότητα και με το ΛΑ.Ο.Σ, όπου βγήκε πρώτος στη λίστα του κόμματος, ωστόσο το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη δεν είχε μπει στη Βουλή.

Το Δεκέμβριο του 2014 εντάχθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με τους οποίους ήταν υποψήφιος τον Ιανουάριο του 2015, όμως εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής, στην εκλογική περιφέρεια Αττικής, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ