ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη- Αντώνη Σαμαρά

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη- Αντώνη Σαμαρά
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Αλεξανδρος Μπελτές

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στη Βουλή. 

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο Γιάννης Τραγάκης ο οποίος και παρέδωσε το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα στο νέο Πρόεδρο.

Nωρίτερα ο καινούργιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη του κόμματος. Έτσι ο κ. Μητσοτάκης είδε τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση το Συντονιστή ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καβάλας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Υπεύθυνο του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Επικρατείας, κ. Βασίλη Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής, αλλά και οι αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό.

Εν τω μεταξύ, με τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η επικοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ