ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με Αστυνομία και Πυροσβεστική

Συναντήσεις Χρυσοχοΐδη με Αστυνομία και Πυροσβεστική
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άμεση συνάντηση με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική ζήτησε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος φαίνεται να μην θέλει να χάσει ούτε δευτερόλεπτο.

Σε λίγη ώρα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ηγεσία της Πυροσβεστικής με βασικά θέματα να είναι η αντιπυρική περίοδος και οι άμεσες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την καταπολέμηση και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Αμέσως μετά θα συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με αστυνομικούς για την ανασύσταση των σημαντικών αστυνομικών υπηρεσιών. Αναμένεται να κάνει και καταγραφή ανθρωπίνου δυναμικού, ζητώντας να γεμίσουν και πάλι με αστυνομικούς οι υπηρεσίες πρώτης γραμμής της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανακοίνωσε ότι στις 22 Ιουλίου θα εφαρμοστεί ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο από την ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, αύριο θα αντικατασταθεί ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας και τη θέση αναμένεται να αναλάβει άτομο που είχε περάσει από δημαρχιακό θώκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ