Φωτιά στην Εύβοια: Στο Μακρυμάλλη ο Θεοδωρικάκος
Στο Μακρυμάλλη Ψαχνών Εύβοιας, όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, έφτασε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.
Η Εύβοια κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα μαίνεται ανεξέλεγκτη με αποτέλεσμα να εκκενωθούν τα χωριά Κοντοδεσπότι, Μακρυμάλλη και Σταυρός.
Οι φλόγες έχουν ήδη μπει στο χωριό Μακρυμάλλη, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν προκληθεί ζημιές σε σπίτια.
Η πύρινη λαίλαπα έχει κυκλώσει και τους οικισμούς Κοντοδεσπότι και Σταυρός.
Εσπευσμένα από τις διακοπές του επέστρεψε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να επισκεφτεί το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
Samsung Unpacked: Ασφάλεια, καινοτομία και «εκδημοκρατισμός» του AI στο Galaxy S26
07:34
Έξι χρόνια από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού: Τα διδάγματα, το long covid και η βεβαιότητα μιας μελλοντικής πανδημίας
07:25
Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων λίγο πριν τις νέες συνομιλίες ΗΠΑ - Ουκρανίας στη Γενεύη
07:16
«ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»: Στο Υπουργικό Συμβούλιο η συμφωνία με Chevron: Πώς απαντά η κυβέρνηση στην κριτική Σαμαρά
07:11